2010-05-29
 23:03:03

You were an island to discover

Men ååååh, jag skrev värsta bra inlägget och så ba försvann det.. Men idag var en bra dag i alla fall! Träffade baby en stund, det var skönt. Han ger mig kraft♥ Sen jobbade jag i fyra timmar. Det var kul! Men lite hetsigt också. Det är sjukt hur mycket man faktiskt gör på en restaurang, man tänker inte på det när man sitter där som gäst & bara får allt serverat. Att äta på restaurang borde bara jättedyrt egentligen, så mycket service som man faktiskt får. Och förresten så frågade en kille om jag var skånsk? Wtf liksom haha... Moster min är allt bra rolig också, önskar vi kunde ses lite mer. Fick frågan om jag var hennes dotter säkert tio gånger :P Inte så konstigt med tanke på att jag är mycket mer lik henne än min mamma.
Meeen, nu ska jag sova länge tills imorgon, och sen åka till Ekerö och träna hårt! Det är trots allt näst sista gången innan sommaren. Den är inte så långt borta nu :D
2010-05-29
 10:10:54

This Masterpiece is only mine, entirely guilty by design

Jag är den enda uppe just nu, väldigt ovanligt! Men jag tycker det är mysigt, att sitta ensam i köket, och det är helt tyst. Det är dock lite jobbigt att inte kunna låta så mycket som jag skulle vilja ;) Jag hatar att vakna av att folk slamrar i köket eller liknande, så jag tänker inte väcka andra på det sättet.
Nu blir det till att lyssna på Marianas Trench, min senaste upptäckt. Grym morgon-musik!
Marianas Trench - Perfect
2010-05-28
 13:37:51

Happyface

Bara för att solen skiner för tillfället. Bara för att jag ska få ha en kväll med tjejerna lite senare. Bara för att jag i alla fall ska få träffa Killen imorgon, bara för att han inte kan säga nej. Bara för att sommarlovet inte är särskilt långt bort. Bara för att jag är lycklig just nu :)

2010-05-27
 20:43:05

My head spins from god's winds that carries you away from me

Imorgon blir det till att springa 4,8 kilometer. Noooot. Jag ska sova istället. Jag har ändå inget att göra förrän sent på eftermiddagen.
Förresten har jag IG i matte nu, haha. Min lärare kan verkligen inte komma över saker och ting, vadå att jag inte lämnade in allt från förra året??? Ingen pojkvän blir det i helgen heller. Usch. Nu tänker jag lyssna på musik tills jag somnar. Vilket liv man har!
2010-05-26
 16:02:36

Favorit i repris


En liten, bränd johanna
2010-05-24
 15:39:57

Making diamonds of coal

Jag är hemma hos mamma just nu, för hon ville tydligen prata lite. Vi har suttit i solen ett tag, och självklart är jag rätt röd nu haha... Hej hudcancer! Dock gör det bara lite ont. Jag får sätta på min tröjan sen när jag ska ut igen, även om jag kommer dö av värmen.. Jag vill verkligen inte bränna mig mer, det är bland det värsta som finns. Men strax ska jag hem till Lan Lan igen och bara ta det chill. Puss!
2010-05-23
 15:42:45

While my worlds crashing down

Neee, helt kan jag inte lägga av. Det är roligt att skriva ibland ändå, även om jag mest skriver skit ;)
Strax ska jag på träning i alla fall, så måste duscha och sånt nu. Ha det så rooeeligt!
2010-05-23
 14:18:44

What doesn't kill you makes you stronger

Musik är det som påverkar vårt humör mest, efter träning. Det kan jag verklilgen hålla med om. Jag har lyssnat på min Rock-lista hela dagen, och har fått flashbacks som fan, och saknaden har fyllt hela min kropp. Tiden går jävligt fort ändå, saker förändrats innan man hinner blinka. Men allt händer ju ändå av en orsak, och man måste släppa taget om något för att släppa in något annat. Och jag är glad att det är så. För minnen kommer alltid att finnas kvar, hur det än slutar. Men man kan ju inte fastna i det förgångna heller, måste tänka framåt hela tiden. Det man kan göra är att se tillbaka på det som hänt, och hålla fast vid det som gjorde en lycklig. Det som gör en lycklig.
Trots att jag ibland önskar att det var som förr, kan jag ändå inte låta det ta över lyckan över allt jag har idag. Och jag har lärt mig så mycket på vägen, som förhoppningsvis hjälper mig lite. Ur allt det dåliga, kommer något bra. Efter regn kommer solsken. Man måste fortsätta hoppas, för hoppet är det sista som lämnar människan.

Riktigt starka minnen, bra som dåliga.

Radiohead - Creep

Slipknot - Snuff

Rise Against - Hero Of War

Muse - Starlight

Metallica - Nothing Else Matters

Mötley Crüe - You're All I Need

Blue October - Hate Me

Guns N' Roses - November Rain

Guns N' Roses - Don't Cry

Oasis - Don't Look Back In Anger
2010-05-16
 22:15:38

-

Denhär bloggen medför mest problem & missförstånd nu för tiden, och jag hatar det. Hejdoooooooo..
2010-05-16
 22:10:18

...

Älskling, varför tror du att jag skulle välja någon annan framför dig? Det är dig jag vill ha och ingen annan, det är därför du är min pojkvän ju! Bara för att jag har andra kompisar på sidan om, så kommer ingen att ta en sån stor plats hos mig, som du gör. Du går före allt (förutom familj & skola som vi är överrens om haha..), och jag vill inte byta ut dig mot någon annan i hela världen. Du är otroligt viktig för mig baby. Kan du sluta tro att jag skulle vilja ha någon annan nu? För det finns inget som är mer osant.
Jag älskar dig mest Jonatan Eriksson Flores, ingen annan♥

2010-05-16
 17:54:55

Nothing is real but pain now


Apocalyptica - One
De gör låten nästan lika bra som Metallica. Men bara nästan. Älskar dom i alla fall :}
2010-05-16
 12:21:25

Your heart beats next to mine

Igår var så roligt! Men usch vad trött jag var sen. Blev till och med lite sjuk på slutet, och när jag kom hem hade jag feber & kunde knappt andas. Men idag mår jag bra! Jag har bara lite ont i min nacke efter min över-rotation igår...
Jag tror jag bara ska vara hemma idag ändå, trots att jag har träning. Jag har ingen skjuts, och har inte lust att åka tunnelbana & buss i typ en timme x2, bara för att få ett diplom liksom. Vi får se vad jag hittar på istället :)
2010-05-16
 12:10:39

Appreciation

För ett tag sen skrev jag "hej älskling<3" till min älskling såklart, och vem är det som skriver hej till mig då ? August :P
Det är tur att någon uppskattar mig i alla fall haha..
2010-05-15
 14:53:14

I'll take a bruise, I know you're worth it

Nu sticker jag! Snorig och nervös som attan, men det får gå ändå. Bye!
2010-05-15
 11:47:48

What a wicked thing to do, to make me dream of you

Typiskt - så  ska jag ju bli lite små-sjuk idag. Vaknade med lite ont i halsen, och näsan är sådär lagom täppt. Jag känner mig en aning hängig också. Jag tror inte jag kommer vara den bästa på tävlingen så att säga, haha.. Det är tur att jag slipper ett varv åtminstone.
Men jag ska i alla fall åka härifrån runt två eller så, och kommer hem kanske runt 21-22. Jag kommer vara så död imorgon... 
I alla fall så började jag dagen med att äta frukost på balkongen, hur skönt som helst. När jag var klar hade mina armar antagit en smått rosa ton... Nästa gång får jag använda solkräm, så att jag inte får hudcancer haha...
Ha en bra dag allihopa! Nu blir det till att käka alvedon, halstabletter, frukt & dricka massa vatten för min del. Puss
2010-05-14
 13:35:08

You help me weather the storm

Alldeles strax ska jag kila över till mor min, for some serious shit :P Och så kan jag hälsa på KF* lite också haha! Jag ska definitivt övertala mamma till att behålla Sandy, för hon är hur underbar som helst. Plus att hon gillar oss hihi. Ha en bra dag! Det ska jag ha i alla fall, med min fina mamma♥

*Katt-fan (Jonatans fina "smeknamn" för katter)

hihihih jag är en svamp

2010-05-14
 12:49:37

♥100321

Äh, älskling ska plugga idag istället. Men det känns ändå okej, jag känner mig så trygg i vårt förhållande i alla fall. Vi har all tid i världen. Även om jag helst inte vill slösa en enda sekund utan honom. Jag är så himla kär i dig baby<3
2010-05-14
 01:29:38

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Nu ska jag sova. Imorgon kommer baby hit igen, och vi ska nog mysa minst lika mycket som vi gjorde idag. Sovgott :)
2010-05-14
 00:02:33

I<3U

Du är bäst älskling! Pusspuss
2010-05-13
 12:44:26

Who knows? Only time..

Haha, jag känner mig pojkvän för väl. Han sa att han skulle vara här vid ett, men jag räknade med att han skulle komma tidigast två. Jag tror inte att han hinner med kvart i-tåget ens, så han är väl här vid kvart över två. Förstår ni varför jag alltid vill åka till honom ? ;)
2010-05-12
 19:24:35

The world was on fire and no one could save me but you

Det kändes sådär lagom jobbigt igår. Jag tror jag gör det till en större sak än vad det egentligen är. Men nu är det okej :) 
I alla fall så vill jag bara att tiden ska gå supersnabbt, så att älskling kommer hit. Saknar honom!
Men nu blir det till att placera alla mina låtar från ipoden i en enda spellista, eftersom jag måste återställa fabriksinställningarna. För något jag verkligen inte orkar är att lägga till alla igen haha.. Puss! 

2010-05-11
 21:24:39

Problem

Jag mår så dåligt när det kommer till bilder. Jag har väldigt lågt självförtroende, men när jag ser att det även fastnar på bild, så har jag bara lust att spy på mig själv. Jag blir äcklad. Jag hatar mitt eget utseende, speciellt på bilder. I verkligheten kan jag se någorlunda bra ut i vissa ljus, vinklar osv. Men på en bild finns det bara ett perspektiv. Jag hatar det. Jag hatar bilder på mig själv. Och jag hatar mig själv för att jag hatar det. Jag önskar jag kunde slappna av, men det verkar helt omöjligt för min del. Det gör att jag blir jobbig kring det ämnet. Jag har ett flertal gånger börjat gråta när jag sett skolfotot, och hatat mig så sjukt mycket för att jag tycker att jag är så ful. Visst, bilder är ett jättebra sätt att komma ihåg minnen och sånt, men jag vill då inte vara med på bild.
Jag hoppas att jag någon gång kan strunta i att bry mig så mycket.

En bild som Jonatan skickade till mig. Tänker inte visa mer, dethär är tillräckligt jobbigt.
2010-05-11
 06:47:59

You're life is gone, you are free

Bara denhär dagen kvar, sen överlever jag. Go, go, go!
2010-05-10
 22:26:09

Suck!

Ibland fattar jag inte vad jag gör för fel. Hur jag än vrider och vänder på det så förstår jag inte hur jag ska göra för att alla ska bli nöjda. Usch. Godnatt!
2010-05-08
 12:19:53

Anberlin - The Unwinding Cable Car



Emotive unstable, you're like an unwinding cable car
Listening for voices, but it's the choices that make us who we are
Go your own way, even seasons have changed just burn those new leaves over
So self-absorbed you've seemed to ignore the prayers that have already come about

This is the correlation of salvation and love
Don't drop your arms
Don't drop your arms, I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in

La lalalala, la la la, la lala, la
La lalalala, la la la, la lala, la

Backing away from the problem of pain, you never had a home
You've been misguided, you're hiding in shadows for so very long
Don't you believe that you've been deceived?
that you're no better than...
The hair in your eyes, it never disguised what you're really thinking of

This is the correlation of salvation and love
Don't drop your arms
Don't drop your arms, I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in

This is the correlation of salvation and love
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms, I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in


You're so brilliant, don't soon forget
You're so brilliant, grace marks your heart
You're so brilliant,
don't soon forget
You're so brilliant, grace marks your heart
You're so brilliant (This is the correlation)
Don't soon forget (Between salvation and love, don't drop your arms)
You're so brilliant (I'll guard your heart)
Grace marked your heart (With quiet words I'll lead you in and out of the dark)

La lalalala, la la la, la lala, la
Don't drop your arms
La lalalala, la la la, la lala, la

This is the correlation of salvation and love (La lalalala, la la la, la lala, la)
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms, I'll guard your heart (La lalalala, la la la, la lala, la)
With quiet words I'll lead you in...
2010-05-08
 01:22:32

The m a n


Collie Buddz - Come Down

2010-05-08
 01:19:24

Och mitt cyniska hjärta flimrar

Mamma lämnade just ett märke med läppstift på min fot, då hon pussade på den. Buhu...
2010-05-08
 01:15:54

Yo tambien te amo, haha<3

Jag har varit med älskling nästan hela dagen idag. Jag vart skitsur under slutet av skoltiden av en töntig anledning, men sen när Jonatan smsade kunde jag ju inte låta bli att bli glad igen :)
Vi kollade på en film som var skitläskig under vissa stunder, fast sen kändes den bara överdriven tycker jag! Men nu ser jag dedär "monstrena" överallt haha..
Sötnosen är sjuk också stackarn, och gråter hela tiden.. Usch, jag får också tårar i ögonen när jag ser honom :P Hoppas du blir bättre snart<3
Förresten så fyller Viktor år idag, så happy b-day ;)
2010-05-06
 20:46:42

Disappointment

Faaan vad ledsen jag är :( Min mobil har anlänt till coop, så det är bara att gå och hämta den, men när Lan Lan gick dit så var det stängt :'( Jag kommer typ inte få mobilen förrän på lördag, eftersom jag troligen kommer hem sent på fredag.. Fett sugigt, jag hade verkligen sett framemot att byta mobil NU buhu :(
2010-05-06
 17:15:21

And who can say why your heart sighs, as your love flies? Only time

Fet diss asso, det svider i hjärtat :'''''( Haha nej jag driver bara. Tycker det är skitkonstigt att jäveln inte svarar bara ? Jaaajaaaa. Kanske lika bra eftersom jag har sjukaste m-värken for the moment. Nu ska jag ta en dusch & sen lägga mig i soffan för att knapra piller & dricka te :)

2010-05-06
 15:37:03

Noone wants endeavour like before

Jag får inte tag på skitungen haha. Jag slår vad om att han deckade när han kom hem från skolan, eller så har han tappat bort sin mobil. Knäppo :P Får väl se om jag bara blir hemma idag istället!
2010-05-06
 14:50:07

I got a dream that I should let go

Jag ska strax åka och träffa en rolig pojke. Får se om den andra dyker upp iår haha. Jag känner mig skit-handikappad, eftersom jag inte ens kan smsa för tillfället. Ring mig för i helvete August!
2010-05-05
 19:53:06

Jag visste det!

Eddie är homosexuell! Han har tydligen haft en pojkvän i tre år också. Fan vad jag känner mig efterbliven :P Artikel här.
2010-05-05
 19:42:52

Is it time to set you free?

Jag kände mig lite konstig. Sen kom jag på att jag köpte ett par nya jeans idag, och nu är jag glad igen! De är fett snygga & fett bekväma. Dock har jag bara kvar typ 10 kronor på mitt kort nu haha. Men det var värt det :)
2010-05-05
 19:10:23

Today is a bad day

Jag vill ha helg nuuuu..

2010-05-04
 22:20:09

Jag gav aldrig upp dig när du försvann

Jag är död. Som alltid på tisdagar haha. Vi tränar extra hårt nu, eftersom tävlingen är snart. Jag blev uttagen till alla varv hihi! Det är bara åtta styckna som blir bedömda, de andra kör före oss bara "på lek" liksom. Jag är fett taggad! :)
2010-05-03
 22:53:25

Håll ditt huvud högt

Nu ska jag sussa. Godnatt!
2010-05-03
 21:17:28

Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

"Trots att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog...
"
2010-05-03
 20:28:38

Förresten...

Så ska denhär mobilen beställas hem till mig imorgon! Min vanliga är ju död, och det var mer än ett år sen jag fick den. Dock vill jag inte ha någon "flashig" touch-mobil, utan C901 Green Heart är alldeles lagom! Plus att den är miljövänlig ;) (Som om jag bryr mig) haha  
2010-05-03
 20:26:30

Allt var svävande, men nu så ser jag klart

Efter skolan halvrushade jag hem, och åkte sedan med Nicole & Farida's till prickarnas sånguppvisning. De var fett grymma! På vägen tillbaka skrattade vi åt flintisar haha. Tur att man inte är en man då.
Jag försökta även hitta min jeansjacka i en större storlek, men det finns bara för stor. Fandå. Jag får åka in till staden någon gång istället!
Nu blir det till att droga "En Räddare I Nöden" ännu lite mer. Puss!

2010-05-03
 20:06:00

Tråkig, tråkigare, jag!

Hur svarar du i hemtelefonen ?
Jag brukar inte svara i hemtelefonen ;)
Hur svarar du i mobiltelefonen ?
Johanna? Eller hejhej :D
Ringer det mycket till dig ?
Haha ne, mest mamma.
Ringer du mycket ?
Definitivt inte.
Vem ringde du senast?
Nicole faktiskt!
Dagens låt ?
Petter - Längesen
Hur mycket pengar har du ?
Vettefan :)
Senast kramat och när ?
Farida, innan jag klev av tunnelbanan.
Antal timmar sömn inatt ?
Åtta!
Sov du ensam ?
Ne, min låsaskåmpis va okså däär
Vem sov du hos senast ?
Hemma!
Vem sov hos dig senast ?
Haha...
Vem vet mest om dig ?
Mamma<3
Vem vet du mest om ?
Mamma också skulle jag tro.
Vad ser du fram emot ?
Helg!
Vad vill du ha just nu ?
Goodis!
Snyggast i Skåne just nu?
Jag?
Längtar du mest efter ?
Sommarlov förfan
Vad stör du dig på ?
Folk som smaskar när de tuggar tuggummi. ÅH!
Vill du sova bredvid inatt ?
Älskling, dööh?
Buss åker du oftast ?
115 (a)
Årstid är det nu ?
Det ska föreställa vår i alla fall.
Anser du sig själv som snygg ?
Ne
Vem är snyggast ?
Svårt! Inte är det jag i alla fall :)
Har du varit kär ?
Yes
Är du kär nu ?
Jaaa, kvittrifierad till tusen!
Är du en bra partner ?
Jag försöker.
Har någon varit otrogen mot dig ?
Naj.
Har någon varit otrogen mot någon, med dig ?
Hehe..... Men nej.
Har du någonsin varit otrogen mot någon?
Big nono.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad ?
None ;)
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast ?
Jaaa, varje dag.
Har du sett din bästavän gråta ?
Det är klart.
Vad åt du senast ?
Tic tac :)
Har du varit på ett party ?
Ne, bara kalas. Haha.
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror ?
Jag har ingen bror? :P
Har du varit utomlands ?
Det kan du skriva upp!
Var är dina syskon just nu ?
I himlen.
Vilken tid gick du upp imorse ?
6.20
Vad gjorde du kl 2 inatt ?
Sov som en stock
Vad är det första du gör på morgonen ?
Vaknar hihi
Vad ska du göra efter det här ?
Ladda ner Petters nya album :D

2010-05-03
 19:34:36

Allting har förändratas, men du finns kvar


Petter feat. Veronica Maggio - Längesen | Jag dööör...
Förresten slipper jag köpa skivan, för alla låtar har dykt upp på nätet nu ;)
2010-05-02
 16:08:14

Min dröm är din

Nu måste jag sätta lite fart, jag ska på träning alldeles strax. Orkante! Jag skulle gärna fortsätta ligga i sängen tills det blir sommarlov eller så. Det skulle inte skada om älskling ville sällskapa mig också. Bara 37 dagar kvar... Dööö.