2009-11-30
 20:32:01

I desperately need you


Owl City - Meteor Shower

I can finally see,
That you're right there beside me,
I am not my own,
For I have been made new,
Please don't let me go,
I desperately need you

I am not my own,
For I have been made new,
Please don't let me go,
I desperately need you
2009-11-30
 20:26:56

Jag visste inte att man kunde gå så långt

Ska nog gå och lägga mig snart, förhoppningsvis somnar jag också. Annars blir det Coldplay hela natten/morgonen, blandat med en massa tankar. Inte något jag ser fram emot. Den andra delen då.
2009-11-30
 20:15:44

Sad but true

Jag är så trött just nu. Helst av allt vill jag sova och inte vakna förrän solen skiner, och man kan gå runt ute utan jacka. Jag är så trött på att gå runt och frysa hela tiden, och att vakna på morgonen och att det är helt kolsvart ute. Tur att det är fördjupningsvecka nu i alla fall, om vi fick mer läxor hade jag dött. Sen väntar en helvetes-vecka med tusen prov känns det som. Så otaggad som man kan bli..
Är också trött på allt jävla fucking skitsnack. Tycker alla som förstorar och pratar om saker bara kan gå och dö. Förstår inte heller hur folk bara kan ta in nästan vad som helst. Jag tror den personen vet vad jag menar. Sluta ignorera mig nu, för jag har aldrig snackat skit bakom din rygg. Varför skulle jag liksom, du är en av de viktigaste ju :(
2009-11-29
 04:09:30

Insomniac

Gah, jag kan inte sova. Jag som lade mig i ganska perfekt tid och allt, så somnar jag inte! Så himla typiskt. Fast man vet ju aldrig när Axel ringer, så.. Kanske är lika bra att inte sova så mycket ? (:
2009-11-29
 01:44:34

My hands shake clasped with fear as you come near

Nu ska jag ta ett bad(<3), läsa lite, och sova. Ska dock bada tills jag blir skrynklig, så att jag lägger mig någorlunda sent. Vill ju kunna sova lite när Axel är här också<3 Längtan var ordet.


Låten<3
Angels & Airwaves - Breathe
edit : vad många hjärtan det blev i inlägget haha.. (a)
2009-11-29
 01:31:53

Titta vad mamma gav mig...

 
Som ett litet träd, med lampor i olika färger. Man kan även justera mellan att den blinkar, och att alla lampor är tända dåråå :)
2009-11-29
 00:50:48

New moon

Mamma skjutsade mig till Lan Lan, där jag hämtade lite stuff. Axel kommer hit på morgonen istället, så kan vi sova tillsammans i alla fall! Det är tydligen ett måste att vara ute hela natten med Krille & dricka energi-drycker och åka skateboard.. Haha, pojkar alltså..! Han ringer och väcker mig när han och Krille är nöjda, så möter jag honom i hässelby. Jag saknar honom redan, en hel del faktiskt<3
Jaja, bion var väldigt bra. Trots att jag hade väldigt höga förväntningar på den, så blev jag inte besviken! Grät lite också.. :$ Sen måste jag ju bara nämna att Jacob är så förbannat jävla smoking hot! Gosh, jag dog nästan, seriöst. Det är synd bara att hans näsa är så konstig haha, annars är han helt perfekt. Jag älskar slutet, så jävla fint!
Marry me, Bella...

Brand New - Tautou

Lykke Li - Possibility
Bland de vackraste soundtracken. Det är bara synd att Tautou är så kort, den är så fin.

2009-11-28
 19:32:38

The cinema

Nu drar jag till vällingby, förhoppingsvis ska jag till Axel sen efteråt.. Vi hörs senare :)

2009-11-28
 18:16:45

Some kind of monster

Kom precis hem från stan, ska strax upp till Hasse och äta. Men teatern vi såg på, var faktiskt väldigt bra! Fick tårar i ögonen vid flera tillfällen, och de hade verkligen lagt ner tid på alla kulisser och rekvisita! Dock blev jag väldigt besviken på draken, det var ju liksom det jag hade sett fram emot! Det var bara ett huvud i en massa rök som sprutade liiiiite eld. Jag hade väldigt höga förhoppningar faktiskt!
Klockan åtta ska jag möta upp tjejerna, och vi ska kolla på New Moon! Känner mig litee efter haha, men jaja. Har väldigt höga förhoppningar på den med.
Men nu ska jag till Hasse, kanske skriver något innan jag drar vidare! Juste, jag har inte ens lagt upp bilderna från Kista haha.. Jag får ta bilder ikväll så kan jag lägga upp alla :)
2009-11-28
 00:39:21

Buuuusigt

Kom hem för lite mindre än en timme sen typ haha.. Som kanske förstått så sov jag hos Axel, och ja, vi skolkade! Det var riktigt mysigt. Trots att jag spenderat nästan 30timmar(!) med honom i sängen, så ville jag ändå inte gå där ifrån.. Nu räcker det med kärlekstrams, vet hur irriterande det är ;)
Imorgon ska jag & mamma sätta upp nya speglar i mitt rum, plus en hylla.. Sen ska jag på teater också (hahahaha), med Jenny & Lan Lan. Så skulle jag ju på bio också..
Juste, jag vaccinerade mig ju iii...går? Jag är svullen, och det gör lite ont när jag trycker. Men annars mår jag prima hehe!
Men nu tänkte jag ta ett bad nu, sen sova. Ääälskar att bada<3
2009-11-26
 16:50:53

On my way

Om fem minuter tar jag tunnelbanan följt av buss till Axel. Får se när jag kommer hem :D
2009-11-26
 16:26:18

You had me at hello

Egentligen har jag inte så mycket som jag trodde, åtminstonde inte så myket som jag har nu, och måste göra nu. Har ju fortfarande en del som är sent, men det är inte det viktigaste. Ska äta lite, men sen ska jag smsa Axel!
2009-11-26
 15:04:15

Gaash

Ah, det har skett ett stort missförstånd, men annars är allt okej. Jag hoppas på att lyckas göra lite på min svenska, men sen ska jag nog smsa Axel. Det var länge sen jag träffade honom, utanför skolan!
2009-11-26
 13:16:50

Homework

Jag tänkte faktiskt sätta igång med mina tre läxor som ska vara klara imorgon, för en gångs skull! Problemet är bara att det inte finns ett jäkla skit om schiffer-tekniker på internet! Jag kan ju inte byta ämne heller, eftersom alla alternativ redan är tagna. Jag kan ju ingenting om det, och tänker då inte hitta på något själv. Men åh. Jag får göra de andra så länge, så får jag väl beklaga mig för Ingeli imorgon, inte för att hon kommer godkänna det på något sätt, men ja... :)
2009-11-25
 22:08:21

Måste ju passa på när man är här

Ska strax ta ett kort bad, men sen ska jag sova. Jag har så otroligt ont i min rygg, så förhoppningsvis blir jag varm & slapp och kan sova :)

2009-11-25
 19:53:17

When I listen to this I get all bubbly inside like the first time you smiled at me


Keane - Crystal Ball
2009-11-25
 19:42:31

Home!

Ah, är helt slut. Som vanligt haha! Men jag, Sofia, Nicole & Farida åkte till Kista i alla fall, och jag köpte mina skor! Wiiiii! Farida köpte även en supersöt klänning :)
Lägger upp lite bilder snart förhoppningsvis, om jag hittar min lilla minneskortläzzzare. Annars sitter jag bara här & tråkar. Vet inte var min mamma är någonstans.. Hon har liksom mobilen här hemma också. Suck! Meningsfullt att skriva här, men jaja :D
2009-11-25
 07:37:03

Inte riktigt frisk

Jag trodde att vi började åtta idag! Så jag skyndade mig som fan, och skulle precis gå. Sen säger mamma ba "Det kanske är jag som är lite bakom, men sa inte du att du började tio över nio igår ?" Eeeeeh, joooo.... Nu har jag ju liksom ingenting att göra!? Får väl fixa mitt hår en gång till, äta lite mer då. Haha, så förvirrad man kan vara.
2009-11-24
 22:44:53

T r ö t t

Som aldrig förr. Måste sova nununu, innan jag deckar här. Usch, träning imorgon också! Plus att jag har en utseénde kris just nu, vilket verkligen är allt annat än passande just nu. ÅH. Godnatt! :)<3
2009-11-24
 18:26:40

In my head there's only you now

Ska alldeles strax dra på mig jackan och möta Melissa i centrum för att äta på donken.. Hm, jag som inte skulle bli tjock!? Känns ändå rätt skönt, för min mamma är jättetrött och tänkte värma en lasasgne åt mig. Då ber jag hellre om pengar & låter henne sova ;)
Hon är sjuk stackarn, och inte gör jag det lättare. På torsdag ska jag i alla fall vara hemma mycket, och plugga. Skrev precis upp alla saker som jag har denhär veckan, och ja.. Jag har lite att göra. Jag vill ju verkligen få saker gjort, och känna mig stolt sen, det är bara att någon ska sparka mig i arslet först...
Men nu ska jag lägga en filt över den sovande jätte-bebisen i vardagsrummet (haha), sen ska jag gå ut i kylan. Känns inte så lockande, men vad gör man inte för donken!?
2009-11-24
 11:18:52

Holehour

Haha, driver bara. Undrar vad det heter egentligen.. ?
Aja, åt nyss väldigt mycket lunch, så ska dansa av mig lite innan jag drar till skolan igen(a) Axel är tillbaka! Var så skönt att träffa honom igen! Han var tidig också, så vi fick lite tid ensamma innan enheten fylldes med folk. Saknat honom galet mycket!
Det var faktiskt kul på idrotten, trots att det inte bara är i klassen. Tycker det känns något obekvämt fortfarande, men börjar vänja mig lite. Vi hoppade trampett, men trots att den sög så var det ganska kul. Även fast jag verkligen har tappat spänsten vad gäller redskap och sånt. Jag saknar faktiskt att gå på gymnastik, det var synd att föreningen lades ner precis när jag började bli bra. Står ju fortfarande i kö till Bromma, typ den enda klubben som känns okej. Får se om jag börjar igen, tycker det skulle vara kul! Dock skulle jag bli den sämsta i gruppen, men i alla fall.. ;)

2009-11-23
 22:25:45

:)

Nu har ätit lite, och ska sova. Imorgon kommer Axel till skolan! Wiiiiii<3

2009-11-23
 17:54:11

New favourite

Får mig framför allt att tänka på en person.

The Used - The Best Of Me

I could forget your name
I could forget your face forever
I could forget about the smile you always faked
The one you thought I bought, but never
I could forget your lies
I could forget to hide for always
I could forget how desperately you tried
Flattery would get you nowhere
I could forget how you had tried to get the best of me
You'll never forget that you never got me!

You never got me!

Real nice to know that you care
To leave me soaking wet
I'm so surprised you would dare
You make me wanna forget (make me wanna forget)

I could forget your pride
I could forget your wandering eyes
I could forget about the way you made me feel
You talk to me so condescending
I could forget how you had tried to get the best of me
You'll never forget that you never got me!

You never got me!

Real nice to know that you care
To leave me soaking wet
I'm so surprised you would dare
You make me wanna forget
2009-11-23
 17:34:38

Ohno

Ska snart börja packa ihop mig för att ta mig till min Mamma. Gud vad jag kommer ha tråkigt. Endast ettan, tvåan & fyran, here I come!
Bli inte förvånade om det kommer ett jääättelångt inlägg senare under veckan, med tusen olika anledningar varför jag hatar att bo där. Men ändå känner jag lite skuldkänslor, för några år sedan skulle jag dödat någon för att bo hos min mamma, bara under en dag! Det känns så fel nu. Men usch, jag hatar hela denhär "familje-grejen" -.-
2009-11-22
 00:21:25

Goodnight

Men nu är jag suuupertrött, så ska sova haha. Pussar
2009-11-21
 23:53:13

Hihi

Kollar precis på Transformers.. Galet bra film! Och galet bra soundtracks.. ;)
Men aja, my point var att lägga ut en bild på hetingen Josh Duhamel, som spelar William Lennox i filmen! Bland de snyggaste skådespelarna ever, om du frågar mig... *smälta*
2009-11-21
 14:07:28

Så sant som det är sagt!

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when their right, you believe lies so you eventually learn to trust noone but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together"

Marilyn Monroe

2009-11-21
 13:27:21

Blir nog hemma hela dagen idag..


Fact 1 : I Lan Lan's rum
Fact 2 : Föredetta min smutsiga spegel..
Fact 3 : <3 mina hello kitty-strumpor
2009-11-21
 13:11:42

Tid över

Jag är ensam hemma nu = tråkigt!
2009-11-21
 13:08:42

Sanningar

- Just nu läser jag boken "Allt för min syster"
- Jag loggar nästan alltid in på msn som "visa som offline", för att sedan vara "tillgänglig" när någon speciell loggar in
- Jag är sjukt rädd för stora hundar, speciellt om jag är tvingad att vara nära dem
- Jag har bara varit riktigt sjuk på riktigt 3 ggr de senaste åren
- Jag skjuter väldigt ofta upp saker, som att ta bort håret från borsten.. tills att jag inte kan använda borsten längre pga allt hår
- Jag somnar nästan alltid med näsan mot väggen(förutom när jag inte sover ensam, för då måste jag alltid sova längst ut)
- Jag har aldrig dammsugit
- Jag kommer aldrig någonsin att tröttna på Kent<3

2009-11-20
 22:38:14

VILL HA :


Bikbok 199:-
Vackert till ett par dragkedjetights + toffs!

2009-11-20
 22:17:59

Hej

Oh my god! Oh my god! Oh my god! Oh my god! Oh my god! Oh my god! Oh my god! Oh my god! Oh my god! Jenny är bäst! ;D

Edit : Det var stroppen själv som publicerade detta inlägg :D hahaha
2009-11-20
 21:34:24

And I will long to hold you in my arms

2009-11-20
 21:28:21

Though my heart will still remain cold

Hello! Känner mig lite nere nu, av ingen anledning. Det känns som att det är måndag imorgon, men det gör mig inte heller glad trots vetandet av att det är lördag! Känns som att jag har varit sjuk i en evighet, och imorgon väntar nya, jobbiga problem. Men det är ju inte så, så varför känns det inte bättre då ? Jobbigt.
Annars har knarkat Snow Patrol-låten jag lade upp förut, det bara osar kärlek om den. Gissar vem jag tänker på då liksom ? Varför måste du vara så sjuk för !? <3 Jag saknar dig!
2009-11-20
 10:56:31

Sjukling - still

Vaknade precis av att jag hade en sån äcklig smak i min mun. Troligen eftersom jag sov med en strepsils i munnen. Kunde inte somna under natten / morgonen eftersom jag jämt fick slemmiga host-attacker.
Gick upp och släppte ner en Bisolvon i ett glas, och bläää vad äckligt det var. Det kändes som att dricka utspätt slem, och det smakade inte direkt citron som förpackningen lovade. Den ska jag ta två gånger till idag...
Men nu ska jag äta, klarar inte av den äckliga smaken. Det blir nog en paj skulle jag tro :) puss!
2009-11-19
 19:54:02

SCUAAAAAB!

Hahaha. Annars lyssnar jag på Snow Patrol, har laddat ner flera av deras album! Pratar även med Axel över msn, så det känns mycket bättre nu. Vi diskuterar vad som är godast - hans pencillin eller min trädgårdsbär-glass! Han kan varken svälja eller prata, dock är jag redan på bättringsvägen! Stackare<3

Snow Patrol - Crack the Shutters | Galet fin låt!

 
You cool your bed-warm hands down
On the broken radiator
And when you lay them freezing on me
I mumble, "Can you wake me later?"

But I don't really want you to stop
And you know it so it doesn't stop you
And run your hands from my neck to my chest


Crack the shutters open wide
I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays
Tangle up around your face and body

I could sit for hours
Finding new ways to be awed each minute
'Cause the daylight seems to want you
Just as much as I want you

It's been minutes, it's been days
It's been all I will remember
Happy lost in your hair
And the cold side of the pillow

Your hills and valleys
Are mapped by my intrepid fingers
And in a naked slumber
I dream all this again

Crack the shutters open wide
I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays
Tangle up around your face and body


I could sit for hours
Finding new ways to be awed each minute
'Cause the daylight seems to want you
Just as much as I want you

2009-11-19
 16:31:26

No idea

Jag gick på gymnastiken ändå, gillar ju faktiskt gymnastik ;)
Det var rätt kul, och lätt, för min del. Jag gillar inte att skryta, men som Farida sa, så är jag ju ärlig i alla fall haha! Dock lär det bli lite svårt för mig att utvecklas i det, eftersom jag redan är så bra! Nej slut på skrytandet nu!
Gissa vem som skrev till mig igår.. ? Jonas! Jag kände på mig att han skulle ta kontakt snart! Tycker det känns bra att det är lugnt mellan oss nu, gillar inte att vara ovän med folk. Han verkar ändå hoppas på saker, men jag har klargjort för honom att det inte finns en chans i världen att det blir vi igen. Måste träffa honom någon dag, vill snacka med honom! Vi var ju trots allt väldigt bra vänner så att säga..

2009-11-18
 20:20:25

Stackars mig

Nu ska jag i alla fall ta en dusch, och sen mysa i soffan igen. Ska vara hemma imorgon också, och sova mycket. Förhoppningsvis kan jag göra lite matte, och kanske komma till idrotten. Vi ska ju typ ha redskapsgymnastik, så jag vill vara med ju!
2009-11-18
 20:16:27

Sickness

Naaah, jag tror det är Halsfluss jag har. Jag har ju jätteont i halsen, och är väldigt röd och svullen vid halsmandlarna. Axel har tydligen halsfluss, så han måste ju smittat mig då. Great! :D
2009-11-18
 18:31:22

Flue


Hmmm.. Ska man börja oroa sig ? ;)
Text tagen från svininfluensan.com
2009-11-18
 15:08:09

Rush

Nu måste jag skynda mig till Yogan, hade helt glömt den. puss!
2009-11-18
 13:11:05

Haha mupp

2009-11-18
 09:11:04

Beautiful


Pink - I Don't Believe You
Next : MTV och kaffe :D
2009-11-18
 09:02:57

Le love

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there."

- Bob Marley
2009-11-18
 08:58:54

Sleeping sickness

Godmorgon! Det har varit en bra morgon för mig i alla fall, bortsett från att jag är sjuk! På riktigt! Jag skolkar faktiskt inte idag. Har ju haft väldigt ont i halsen ett par dagar, och idag kan jag knappt prata. Jag är varm, har ont i magen & känner mig lite illamående. Svininfluensan kanske !? Haha, det skulle inte förvåna mig. Men det är liksom typ en på miljonen att jag dör av det, så det är inget att oroa sig för!
Nu kan jag ju inte somna om heller, när jag redan duschat och allt.. Så frågan är vad jag ska göra !? Jag skulle ju kunna göra lite läxor, men njaaaa, vi får se vad jag hittar på.. Men nu ska jag i alla fall lägga mig i soffan & vila lite, smsa några människor. Annars kommer jag väl skriva lite skit här ibland också ;)
2009-11-17
 19:23:27

Och bara så ni vet...

Så tänker jag inte missa Desperate Housewives denna vecka!
2009-11-17
 19:22:19

Tell me everything's to gain

O M G, Core är så jobbigt. Min bål är nog den svagaste ever! Träningen var bara en halvtimme, men det var ändå väldigt jobbigt måste jag säga. Måste definitivt göras om!


Jenny E och jag pratade om piercingar, och jag nämnde att jag gärna skulle vilja pierca mig i bröstvårtan! Kanske inte nu då, men när jag blir lite äldre. Dock måste det göra ganska ont, man är ju ganska känslig där... Aja, jag sökte i alla fall på piercing + smycken, och fick fram en massa coola! Jag har aldrig tänkt på att piercing-smycken kan se så snygga & speciella ut! Blir nästan sugen på att ta hål i både naveln, ögonbrynet, tungan och
allt möjligt, bara för att kunna utsmycka min kropp med roliga saker :)

Bröstvårta:
 
Men det finns ändå mest av smycken till naveln, galet många!

Alla bilder från Barbarella 
2009-11-17
 16:16:02

Träning på G

Jenny & jag ska strax pallra oss i väg till vällingby och träna Core! Förhoppningsvis finns det platser kvar haha, annars får vi ta något annat, alternativt spring automhus istället :) puss!
2009-11-17
 15:45:58

I really want those shoes


Testade de idag igen på Din Sko, och de är faktiskt riktigt balla.
Sköna och billiga också, bara 399kronor :) 
2009-11-17
 15:37:50

Tack Jenny!

 
Hihi, jag är fett nöjd. Gjorde inte särskilt ont, bara den längst ut. Så nu har jag ytterligare fyra ställen att köpa örhängen till :D
2009-11-16
 21:38:39

The worlds forgotten, the words forbidden

Är galet trött, så måste börja göra mig i ordning och så, då jag kanske hinner somna innan midnatt. Funderar starkt på att be Jenny göra fyra hål, istället för två. Ska sova på saken, får se hur jag känner när de första är tagna haha! Men nu ska jag sova så bye<3
2009-11-16
 21:00:02

Sånt här fanns aldrig på hans spellista förut...

Naaaaaw, min pojkvän lyssnar på Alicia Keys! Vi alla glömmer nog att stänga av "visa vad jag lyssnar på"-funktionen någon gång... ;)
2009-11-16
 20:48:37

Svinis

Väldigt många säger att de fått biverkningar av vaccinet ? Inte för att det alls förändrar min syn på saken (som för den delen knappt existerar). Lite ont i armen är väl inte så mycket, jag är bra på att hantera fysisk smärta ;)
Får se när jag tar den, hoppas på nästa vecka. Då kan jag säga att jag är sjuk och sen vara hemma varje dag (hihi, busigt!) :D

2009-11-16
 20:24:12

Piercing

Jenny tog preciiiis ett fjärde hål på sig själv, något jag aldrig skulle våga! Så nu har hon tre på ena, och ett på andra. Jag kollade på, och man hörde liksom hur det knastrade i örat... Myyyyysch! :D
Imorgon ska ju Jenny E ta två till på mig också. Jag blir nästan sugen att ta två ytterligare, efter de två. Hmmm...!

2009-11-16
 18:44:13

Pointless

Jag är sååååå trött. Och jag fick inte ens vaccinera mig idag! Så taskigt. Jag måste göra det på vårdcentral, allt på grund av min dumma allergi. Jag hatar alla mina allergier! Varför finns sånt egentligen!? Och varför måste jag drabbas... ? Suck.

2009-11-16
 16:08:45

Tiden går snabbt när man har dig

Trodde aldrig någonsin att något sånt skulle hända, men nu var det en månad sen du tog mina händer för första gången<3

2009-11-15
 19:49:55

"This is a song about feeling bad and feeling better"


Dashboard Confessional - The Best Deception
Jag gråter när jag hör den live, då är den så mycket bättre. Men det fanns ingen bra på youtube där publiken inte överröstade Chris.. Underbar kille detdär!
2009-11-15
 19:32:27

As many times as I think of you

Jag är tröööött. Sov typ ingenting i natt, för antingen skulle Axel snarka i mitt öra preciiiis när jag nästan somnade, eller så ville han göra annat haha. Jobbigt sånt där. Men snart ska jag börja plocka ihop mig lite, sen kolla på Bones. Så ska jag åka tillbaka till grimsta. Har ingenting roligt att skriva om, eller jo det har jag tihihihi, men jag tänker inte berätta det. Okej, det börjar gå lite över styr nu, så hejdå :)
2009-11-14
 13:45:59

You keep me warm when you call my name

Har fortfarande inte kommit iväg än hahahahah, dock tidigare än vad det hade blivit ifall jag hade vaknat "vanlig" tid. Typ nu. Jag är så fail ibland.
Men jag ska sova hos honom i alla fall, och det kommer bli mysigt :)

Akcent - That's My Name (Extended Mix)

2009-11-13
 22:29:31

Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

Ska äta lite, men sen lägga mig. Då kommer jag sova lagom mycket, så kan jag åka till Axel i normal tid. För övrigt så lyssnar jag på Melissa Horn<3

Hanna

Lät du henne komma närmre?
2009-11-13
 21:05:16

Tider


Fonky Fresh - Mina tårar blir till blod
Sjukt gammal låt, väcker många minnen.
2009-11-13
 20:47:04

No arms, no legs, no worries

Såg precis en helt otrolig video. Den är ganska gammal, men i slutet så rann det ner ett par tårar nerför min kind. Nick är ascool, och han fick mig verkligen att tänka efter. Så söt kille, verkligen. Galet inspirerande video måste jag säga!
2009-11-13
 17:59:28

Baptised with a perfect name

Jag har tråkigt. Vill göra någonting, men det finns liksom inget att göra. Vill träffa Axel, men jag sa förut till honom att jag var upptagen, så nu är han säkert det, när jag faktiskt inte är det. Gah. Förhoppningsvis ska jag träffa honom imorgon, skulle gärna vilja sova där också. Måste ju passa på, eftersom Lan Lan totalvägrar låta mig göra det när jag är hos henne..
Eller så kanske jag inte ska sova där, så att han får längta efter mig. Hm...

2009-11-12
 21:01:15

Ohnooooo

Mina tankar går nu till Sofia, som befinner sig på Astrid Lindgrens barnsjukhus, där hon har spenderat de senaste fem timmarna(!) Oliver (den bögen) fällde henne så att hon ramlade på sidan bakom målet på någon pinne, och nu har hon ont i ryggen! Ajajaj.
Det är jättesynd om henne! Krya på dig sccchhhhhnigel, hoppas du blir bättre snart <3
(ps. hon har även njurproblem)
Edit : Hon ska även sova kvar där inatt! Min mentors-mate :(
2009-11-12
 20:37:09

Gaaash

Dethär stället kommer snart att förvandlas till ett krigsfält. Lägg ner stridsyxan please...?
2009-11-12
 16:09:47

Inget liiiiiiv

Fick en sjukt konstig längtan efter att göra något lite förbjudet. Som att skära sig i armen, dricka sprit eller något. Nej, men haha. Jag har bara så otroligt boring just nu, skulle vara trevligt med lite spänning :)
2009-11-12
 15:49:06

Ingen rubrik

Ingen träning idag, vill inte gå ensam. Ah, får se om jag går ut och springer sen. Och om Melissa följer med. Om jag orkar, jag är ju bara så jävla trött. Men det är väl när man inte har lust som man verkligen ska göra det, pusha sig själv liksom. När jag väl fått upp farten sen är det ju inga problem.. Som sagt, vi får se :)
2009-11-11
 21:44:03

I watch you spin around in your highest heels

Hahaha.. Har fortfarande ont i magen sen bilden i nedastående inlägg. Shit asso haha. Men ska sova nu, ska ju upp tjugo i sex imorgon. Fattar inte hur jag orkar, men ja, vad gör man inte för att hinna med alla dagliga rutiner. Sov gott allihopa!
2009-11-11
 21:07:18

R O (t) F L


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Omg jag grät bokstavligen när jag såg denhär bilden!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA...
2009-11-11
 20:14:35

Ingen som helst betydelse

Visste ni att jag har 13 låtar som innehåller ordet "hand" ? :)
Annars vet ni nu!
2009-11-11
 19:55:39

It's not a test, or a trick of the mind, only love

2009-11-11
 19:43:29

Moments comes and goes, but memories remain


Lorentz & M.Sakarias - Fri
Gammal favorit!
2009-11-11
 19:29:45

Ignorera min sjukt konstiga röst :)


Fullt normala flickor på lunchrast
HAHAHAHAHA SOFIA @ 0:16!
2009-11-11
 19:23:33

I want you so badly, it's my only wish

Jag har, som många andra, fastnat för denna låt:
Black Eyes Peas - Meet Me Halfway
Störande, eftersom jag hatar att vara efter då det gäller musik. Vilket jag väldigt sällan är, men alltså..  Juste, jag spikade mitt spanska läxförhör idag, så jävla grymt. Jag hade inte ens tränat, utan läste bara genom på morgonen! Jag kunde alla 25 orden, som jag endast kunde typ fem av innan. Cool or what !? Dock förlorade mitt afro-team mot mupparna sen i en lek, men det ska vi inte tala om! ;)

2009-11-11
 19:18:24

Let's fall out!

Jag diskade precis efter middagen. Is she nuts ? No, she's insane! Lan Lan är tydligen sjuk, så hon vill att vi ska handla ägg, hjälpa med maten + disk. Dock utförde jag bara det sista. Resten fick hon göra själv!
Är lite sur av många anledningar, men mest eftersom när jag äntligen var klar med disken (trodde jag), så märkte jag att jag själv hade kvar min kaffemugg + tallrik i vardagsrummet. Haha, snacka om typiskt. What goes around, comes around..

2009-11-11
 16:38:57

Vals för satan

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig
Kent

2009-11-11
 15:31:49

Sing for absolution

Skulle ju träffa Leonard & August idag, men vi får se hur det blir med det. August är typ okontaktbar, och Leonard vet jag inte.. Så kanske bara myser hemma istället, som vanligt!

2009-11-11
 07:29:54

You are the best one of the best ones

Jag har så ont i mina lår, och går allt annat än normalt. Annars mår jag rätt bra! Kaffe & Bandit är det bästa som finns på morgonen. En lång och varm dusch inkluderas också.
Idag ska jag träffa Leonard & August, det var länge sen! Saknat att umgås med dem faktiskt. Plus att de inte har sett mig i min nya sexiga hårfärg ;)
Men nu måste jag torka mitt hår och allt, så see you!
2009-11-10
 21:41:30

DAMN

Jag missade DH igen. Hur lyckas jag!?
Får kolla på reprisen på söndag...
Igen.

2009-11-10
 21:36:02

You have stolen my heart

Okej, nu känner jag att bloggen min börjar bli lite för oseriös. Mest skriver jag ju i bloggen för att jag ska garva åt mig själv om något år, och ba haha, kolla vad ful, konstig och jobbig jag var! Detta kompenserar jag nu med en låt jag gillat under många år :

Dashboard Confessional - Stolen
(Jag vet att ingen förut har hört talas som - eller lyssnar - på låtarna jag lägger upp, men fortfarande, det är mest för min egen skull! :D )
2009-11-10
 21:20:19

Lite flum sådär



Fullt normal konversation mellan mig och Leonard!
Dock tänker jag inte dela med mig av hela ;)
2009-11-10
 21:08:50

Bästa!


Från dagens DN hihi | G33K
2009-11-10
 20:38:34

We all look like we feel

Känner mig så stolt över mig själv, trots att jag åt två cheeseburgare till "mellis" hähä.
Jag & Melissa ska bli nyttiga ju, även fast det verkligen inte är vår stil. Jag vill ha såndär super matsmältning så att man kan äta vad som helst, utan att bli tjock. Som Foki! Det hade verkligen varit super. Men nu är det inte så, så jag får inte äta så jävla mycket skit ;)

2009-11-10
 20:22:46

Happens when you exercise...

J A G  H A R  O N T.
I  M I N A  L Å R.
J Ä V L I G T  O N T.
2009-11-10
 10:59:29

You captured me within your light

Är hemma på håltimmen nu, som vanligt. Avskyr tisdagar, de är så jobbiga. Plus att jag inte gillar att ha idrott med andra än de i min egen klass liksom.
Om en halvtimme måste man iväg igen, och ha alla jobbiga ämnen. Suck!
Har även varit lite halvklumpig här hemma, spillt mat på golvet + min tröja, tappat en massa saker, bränt saker i micron.. Inte min dag idag helt enkelt!
2009-11-09
 21:56:43

So tell me that you'll open your eyes

Men nu ska jag sova faktiskt, är skiiiittrött! :D

(Fullt normal konversation @ KK!)
puuuuusss
2009-11-09
 21:23:02

Every minute from this minute now, we can do what we like, anywhere

Här kommer även två bilder från min & Melissas motionsrunda:

             Någonstans i Råcksta haha                                  Melissa själv!

2009-11-09
 20:55:54

Vad sund jag kan vara då!

Jag ska alldeles strax ta en dusch, åt precis en väldigt god middag. Jag kom hem kanske kvart över åtta, inte alls så trött som förutspått! Jag skulle lätt kunna tänka mig att springa såhär varje dag, det var riktigt mysigt. När vi sprungit kanske hälften av spåret så sprang vi (melissa) fel! Så vi hamnade vid Kaanan, och undrade vartfan vi var. Efter ett tag började det klarna, och vi sprang vidare till Råcksta, för att sedan springa vidare mot Vällingby och Grimsta igen. Var väldigt trevligt faktiskt, även fast vi gick en del & snackade skit ;)
Jag vill väldigt gärna fortsätta såhär, fast kanske lite tidigare då, för Lan Lan blir så orolig annars!
Bangar du på resten av veckan Melissa ? :D

2009-11-09
 18:31:23

Run biiiiiitch

När som helst ska jag dra mot Grimsta, förhoppningsvis dyker Melissa upp! :D

2009-11-09
 18:05:15

Qte

2009-11-09
 16:54:02

I want to spend each moment of the day with you


Volbeat - I Only Want To Be With You

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you


You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance


Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care

Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you...
2009-11-09
 16:51:31

I fell into open arms, and I didn't stand a chance

Klockan sju ska jag och Melissa springa spåret i Grimsta, får se hur det går haha! Vi båda har ju skitdålig kondition, dock är jag nog den som har sämst av oss. Kommer dö efter vi har sprungit uppför backen, men jaja ;)
Åt all kladdkaka förut, så känner mig lite fet nu.. Jag som helt ville sitta inne och läsa boken jag lånat från Farida, men vad gör man inte för att inte bli tjock..
Även fast jag är ganska pro på att hålla in magen, så kan det vara skönt att inte behöva göra det hela tiden i alla fall haha.
Men nu ska jag läsa lite, sen middag, sen spåret. Jag önskar mig själv lycka till, för jag lär behöva det!
2009-11-08
 20:57:53

Bring it back once more

Kom hem ganska nyss, lite sen. Axel och hans familj hade nämligen värsta middagen + efterrätt och allt, efter som det är farsdag! Jag tålde däremot inte efterrätten, så fick äta hallon & grädde, men det var också ganska gott!
Det blev lite konstigt innan vi skulle skiljas åt, men mogen som han faktiskt är, så fixade vi det sen. Tack för att du finns sötis<3

2009-11-08
 14:07:06

Ingen rubrik

Var nyss i centrum och köpte Björn Axén-grejen, och den är faktiskt ganska bra. Fast jag är inte så bra med appliceringen än, så det blir alltid för mycket, så blir man lite grå i hårbotten. Men den luktar gått, och ger mer volym, så den är rätt bra ändå!
Men nu drar jag till Axel, såå.. C U bitches :D

2009-11-07
 21:42:30

My shirt still smells of you

Kom hem ett ganska lång tag sen, men har segat lite i sängen ett tag också. Jag & Axel myste väl mest och ja.. Haha. Det var mysigt. Ska troligen träffa honom imorgon också, han kommer bli så trött på mig (a)
Köpte inte dendär saken i alla fall, får göra det imorgon, innan jag träffar honom! Behöver verkligen torrschampo av något slag, vill inte tvätta det för ofta för då kommer toningen att försvinna fett snabbt! Det är liksom i perfekt färg och allt nu, så vill inte behöva tona igen direkt..
Men nu ska jag bara slappa framför tv:n med varm choklad, sen ska jag nog sova.

2009-11-07
 12:32:49

And I know that this would make them change

Nu åker jag till Axel! Kommer troligen inte hem förrän åtta någon gång.. :)
2009-11-06
 21:55:21

Detta,

Ska se till att köpas in imorgon ;
2009-11-06
 20:55:16

And I'll always be just so inviting


G A L E T  B R A :)


Paramore - That's What You Get
2009-11-06
 20:21:21

By the way

Baby är frisk, så ska träffa honom i helgen! That made my .. kväll(a)
2009-11-06
 20:07:23

You are pure happiness

Väntar precis på att mina chokladbollar ska kyla ner sig i kylskåpet, tycker det är mycket godare då! Övertalade Lan Lan att rulla dem, eftersom mitt sår efter en blåsa inte är så suget på choklad haha. Skulle inte vara så fräscht heller!
Det går typ inget kul på tv idag, men ska sega i soffan i alla fall. Only because att det är så skönt! Det är bara det att myset inte är fullbordat utan min mysapa..
2009-11-06
 18:21:41

Can't believe it!

Känner att det blev lite många bilder på en gång, så slänger in en låt som räddning ;)

Kent - Protection (Beskyddaren)

I tried so hard to make you smile
For once I tried to be myself
I made you scared, I made you cry
So I never tried again

And you tried to tell me how you feel
I couldn't hear you say a thing
You tried to tell me how you feel
I wasn't listening, I wasn't listening


It took me 29 years to reach perfection
Now they fill us with fear
Computerized rejection
Your voice disappears
On a bad connection
It gets lonely out here
I need protection please
Are you protecting me?

Now I found a way to make you smile
Pretending I am someone else
Cause I really missed your smile
More than I missed myself
You found a way to keep it inside
To a point where you can't feel a thing
And silence suits us fine
Cause we are not listening
No, we're not listening

It took me 29 years to reach perfection
Now they fill us with fear
Computerized rejection
Your voice disappears
On a bad connection
It gets lonely out here
Are you protecting me, are you protecting me?
Are you protecting me, are you protecting me?
Are you protecting me, are you protecting me?
2009-11-06
 18:16:22

O m g

Blev precis skräckslagen, eftersom jag trodde att jag hade tagit sönder mina hörlurar! Hörde nämligen bara musiken på den högra sidan!
Sen upptäckte jag att jag bara hade ena hörluren i..... Det är jag haha!

2009-11-06
 18:13:47

När jag inte orkar göra något speciellt...



Original-bilden :

2009-11-06
 17:49:19

Temptation

Blev även väldigt sugen på choklad, så måste lägga upp denna frestande bild på min chokladboll från fikandet igår ;)

Visst ser den god ut ? Det var den!
2009-11-06
 17:46:06

En bild från dagen på Sofias wonderbara nails :)


Ingen redigering alls på bilden
2009-11-06
 17:42:51

The little things that she said

Laddade precis ner Kent's nya album, galet bra! Ska lyssna genom hela, ordentligt, alldelses strax. Var i vällingby med Sofia ett tag, och hon köpte faktiskt sin vinterjacka! Helt otroligt! Den är nice :)
Hoppas på att Lan Lan kommer hem snart, är väldigt hungrig!
2009-11-05
 21:25:45

This is where I'm meant to be

Haha okej, jag fastnade lite vid musiken. Men nu ska jag sova, faktiskt. Imorgon ska jag över till Saga på morgonen för att duscha, eftersom det typ är stopp i vårt avlopp (?) Hähä. puss!
2009-11-05
 21:04:20

Please don't let me go, I desperately need you

Ska nog lägga mig nu, innan jag somnar över min dator! puss :)
Owl City - Meteor Shower

I can finally see,
That you're right there beside me,
I am my not own,
For I have been made new
Please don't let me go,
I desperately need you

I am not my own,
For I have been made new
Please don't let me go,
I desperately need you
2009-11-05
 20:08:06

Don't say a word

Är så otroligt-mega-super-tröööött! Sov precis lite, men det gjorde bara mina ögon röda. Sov nästan ingenting inatt, och sen har man ju tränat idag också, så.. Kommer troligen inte sova bra ikväll heller, eftersom jag säkert kommer få en galen träningsvärk mitt i natten!
Jag & Jenny var ju i alla fall på sprut-stället, men det blev inte av! Det blir uppskutet flera veckor, eftersom man inte kan ta två olika vaccin "samtidigt". Jag som verkligen ville få det överstökat! Haha, är väl bättre att spara det till senare ;)
Träffade även Axel där på vårdcentralen, han såg inte så frisk ut må jag säga!
Saknar dig sötnos, bli frisk snart förfan<3
2009-11-04
 18:52:52

Hähä

Nu ska jag lägga mig i soffan & vila lite. Sen blir det Greys è sängen! 

Angels & Airwaves - Secret Crowds
2009-11-04
 18:43:19

Min galet söta barndomsvän


+ tre söta pojkar HAHA. På bilden förrförra veckan :)
2009-11-04
 18:24:59

I can feel your heart beat through my shirt

Ibland saknar jag att vara blond. Lite. (Något gamla bilder)
 
Snow Patrol - Just Say Yes
2009-11-04
 18:13:29

Some pictures from today & yesterday

 
Godis + DH = bra! (igår)                  Min vackra pizzamacka som Jenny fotade förut idag
 
Flätorna från gårdagen!
2009-11-04
 17:55:07

haha boring

svenne - eller ? :)
[ ] Ditt efternam slutar på ... son, lund, holm eller gren
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[x] Du vet någon utanför din familj och släkt som har samma efternamn som dig
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[ ] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[/] Du har blåa ögon
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har en egen mobil
[x] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit i Danmark
[ ] Du har varit i Norge
[ ] Du har varit på Gotland
[x]  Du vet vilken av Vänern och Vätten som är störst
[x] Du vet vad Vättern och Värnen är för något
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Du känner någon som har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[x] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[ ] Du idrottar minst 2 ggr i veckan
[x] Du har / haft en hund / katt
[x] Du får månadspeng / studiebidrag
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[/] Du äter snabbmat  
[x] Du följer en serie på TV
[x] Du är kär
[x] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[x] Du är blond (egentligen)

Antal kryss: 17
Multiplicera antalet kryss med 3
Jag är: 51% svensk!

2009-11-04
 17:38:33

'Cause it takes two to whisper quietly

Har så mycket i skolan nu, orkar inte. Imorgon ska jag och typ undersökas, inför vaccinet av Livmoderhalscancer. Ett av de längsta orden jag någonsin skrivit! Känner inget speciellt angående det, har inga problem med sprutor. Vi ska även snart vaccineras mot Svininfluensan i skolan, jag är en av få som faktiskt vill ta den. Vill och vill, det är i alla fall inte så att jag inte vill. Media förstorar verkligen dethär med angående biverkningar osv..
Men nu ska jag äta min eftertraktade middag, så bye :)
2009-11-03
 18:28:54

Your way with words is through

Kollar på Bernard & Bianca nu hihi, sjukt söt film. Nästan lika söt och gammal som Rännstensungar, som jag också hade på VHS när jag var liten. Den kom ut 1944, fick den av min mamma. Älskar den jättemycket, den är så otroligt sorglig. Men med lyckligt slut förstås, som de flesta filmer :)
2009-11-03
 18:07:53

Disney

Bara för att Lejonkungen nämdes förut, så jag ju tvungen att kolla på den också! Känner att jag måste kolla genom nästan alla Disney-filmer nu ;)
Några andra gamla favoriter :
- Snövit och de sju dvärgarna<3
- Askungen
- Törnrosa
- Bernard och Bianca<3
- Dumbo<3
- Pinocchio
- Peter Pan
- Djungelboken
- Lady och Lufsen<3
- Aristocats<3
- Pocahontas
- Lilo och Stitch
- Lilla sjöjungfrun
- Ett småkryps liv<3
- Toy Story
Tror det var alla! Får värsta flashbacksen nu haha, underbart. Måste kolla på alla igen, någon dag :)
2009-11-03
 11:17:06

I've never seen a smile that can light the room like yours

Måste dra till skolan igen om typ en kvart, vi har ju håltimme.. Har bytt frisyr nu också, det blev faktiskt helt okej! Får se om jag kommer ihåg att ta en bild, innan den förstörs.
Och Axel, bli frisk!


A Day To Remember - You Had Me At Hello
2009-11-02
 21:36:13

No matter what they say

Kollade precis klart på Tarzan haha.. Det är verkligen en jättefin film, och grät mig genom minst halva! Det är sjukt hur mycket en film kan betyda, men den ger mig så otroligt många minnen från när jag var yngre.
Det blev inte mycket till musik-rensning haha, men nu ska jag sova i alla fall. Puss!
2009-11-02
 19:59:40

Nostalgi

Av misstag så kom jag över lite gamla klipp från Tarzan-filmen. Jag fick tårar i ögonen när jag hittade dehär två!


Så galet fina! Det är synd att Disney har tappat denhär gamla känslan, som finns i alla de förra filmerna. Sånt här växer man aldrig ifrån, seriöst.
Ska bestämt se filmen igen, över nätet nu! ;)
2009-11-02
 19:00:46

Uppenbarelse

En grej ; Varför fortsätter folk att tro att jag gör mina läxor, som de flesta normala barn ? Alla frågar jämt om jag har lämnat in det, pluggat till det, men hallå!? Det är min vi snackar om, you guys know me! Jag har inte gjort ett skit denhär terminen. Inte lämnat in en enda uppgift! Galet slarvig eller bara galet lat ?
2009-11-02
 18:53:31

Bara så att alla vet

Så ska jag duscha imorgon! Längtar :)

(Även fast vår dusch inte är lika stor & lyxig som Axel's haha)
((Den är galet lyxig, som att vara på hotell :D))
2009-11-02
 18:06:40

And I'll forget the world that I knew, but I swear I won't forget you

Mitt uppe i all Metal & Gothic Rock, så hittade jag denhär låten. O M G I love Owl City. Låten bara kom som en bitchslap i ansiktet, så otroligt mega-bra. Verkligen inte min typ av musik, men Owl City får mig alltid så glad & avslappnad :)

Owl City - Vanilla Twiligt

The stars lean down to kiss you
And I lie awake I miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere
Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'll send a postcard to you dear
Cause I wish you were here

I watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


I'll find opposing new ways
Though I haven't slept in two days
Cause cold nostalgia chills me to the bone
But drenched in Vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist deep in thought because when I think of you
I don't feel so alone

I don't feel so alone
I don't feel so alone

As many times as I blink I'll think of you... tonight
I'll think of you tonight


When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again
And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh if my voice could reach back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling I wish you were here...
2009-11-02
 17:49:41

Even the best fall down sometimes

Känner mig otroligt skoltrött redan, även fast vi bara har haft en dag. Saknar att bara kunna sega i sängen hela dagen, varje dag. Tjejerna gör mina dagar värda att leva för<3 Vet seriöst inte vad jag hade gjort utan er.
Btw så har jag fått både Sonata Artica- och Dream Theater-feber. Har laddat ner alla deras album nu, och ska radera en massa låtar från mitt minneskort - så att jag kan få plats med alla nya låtar. Helt galet. Älskar den känslan när man aldrig vill sluta lyssna på den nyupptäckta musiken.
Och krya på dig Axel, hoppas vi ses snart :*
2009-11-01
 19:12:51

Pissed

Jag är som ett riktigt argt bi just nu, så alla borde bara back off.
1. Jag klippte nyss mitt hår i brist på något att göra, det är nu inte längre långt, det är halvlångt.
2. I en av mina favorit-låtar märkte jag att de har lagt in en otroligt irriterande gubb-röst som säger vad låten & albumet heter, men vafan!? Jag vet vad den heter, varför förstöra en bra låt!?
3. Maten är inte klar än. Mamma håller inte ens på med något jag tycker om!?
VARFÖR?
2009-11-01
 17:30:42

Riktigt ilandsproblem


Stön, snark & suck

2009-11-01
 15:39:27

I believe in love at first sight

2009-11-01
 13:14:20

And I know what it's like, to lose someone you love

Vaknade precis, känner mig inte direkt fräsch! Somnade kanske runt fyra - halv fem.. Inte bra, med skola och allt imorgon. Ångest på hög nivå. Jag ska ta en dusch snart i alla fall, vill helst inte bara ligga i sängen idag.
Har by the way verkligen fastnat för Rihanna's nya låt(!)
Lite konstigt haha, men den är ganska skön när man börjat vänja sig ;)

Russian Roulette
Dock kommer väl the voice & alla andra spela sönder den inom en snart framtid..
2009-11-01
 03:10:35

You're all I have

Ouuuups, märkte inte vad klockan var förrän nu. Har suttit som paralyserad och laddat ner musik - i flera timmar. Jag har hittat typ fem band, och gått genom hela deras musik-historia, och laddat ner. Helt underbart hur man kan bli så fast!
Men nu ska jag sova i alla fall haha, är skiiiiittrött. Pussen :)
Silverstein - The Tides Raises Every Ship
2009-11-01
 01:13:47

Höst påriktigt nu

November och grejer..... (!)