2010-08-31
 20:34:32

Damp

S K O L T R Ö T T. Till tusen. Blä. Kan inte någon smitta mig med världens influensa eller något, så att jag kan få ligga i sängen, i en vecka i alla fall? Snälla? Det är vid såna här tillfällen jag inte vill ha mitt super-immunförsvar. Hela klassen är förkyld utom jag typ, fast jag vill ju gärna ha något värre. ÅH SNÄLLA SMITTA MIG NÅN
2010-08-25
 21:02:00

I'm black and white inside

Hahaha, garv på Sofias kommentar..
Men, skolan rullar på. Idag har jag faktiskt gjort läxor(!). Allt förutom matten, Saga får hjälpa mig med det ;) Annars längtar jag sjukt mycket till fredag! Då ska jag på bröllop, det ska bli supermysigt. Sen får jag ju träffa älskling också! Min moster har fixat till klänningen jag ska ha, och hon gav mig över en frisörtid på fredag förmiddag, så att jag kan få superfina prinsesslockar. Gullig hon är♥
Men vet ni? Jag ska sova typ nu! Är supertrött, som vanligt. Och om jag lyckas somna nu = 10h sömn = helt utvilad imorgon! Hade varit sjukt nice, haha. Så, godnatt!
2010-08-24
 21:46:18

Fan fan fan

Jag var hos moster idag, fick min klänning fixad. Så jävla nice! Det blev jättebra faktiskt. Vi pratade även en massa, och jag fick ett par bebis-bilder på mig. Urgulliga! Jag var ju fan söt när jag var liten, vad hände???
Annars saknar jag älskling, som fan. Jag fattar inte hur jag kommer att överleva när jag bara kommer kunna träffa honom två ggr / vecka :/ Suuuger. Måste vänta tills fredag :( buhu. Men då är det bröllop som gäller, och jag kommer se fin ut *peppar peppar*, puss på det. Men nu ska jag sova. Efter att jag har skrivit klart min svenska-läxa. Puss på det med -.- Godnatt!

2010-08-20
 23:48:23

Puss


(Ironiskt att vi ska se den filmen på bio imorgon också, hihi)
2010-08-20
 23:38:07

Knasboll

Nästintill hela dagen spenderades i stan. Skansen var inte så farligt ändå, och efteråt drev jag, Saga & Jenny runt i stan en stund, för att sätta oss på ett café. Min lilla prick till pojkvän såg vi också, dock såg inte han oss. Jag följde i alla fall med honom & hans familj sen, för att leta efter kläder åt mig till den 27e, då jag ska på bröllop. Jag har aldrig haft det så jobbigt i hela mitt liv! Inte nog med att jag hade v ä r l d e n s ful-dag, utan det fanns ju nästan ingenting fint heller. När jag var nära till gråten och skulle åka hem så förstod jag hur töntig jag var. Hela tiden hade Jonte sagt till mig att han tyckte jag var jättefin, men jag lade döva örat till. Han försökte verkligen göra mig glad, men det gick ju inte så bra, med min negativa inställning... Efter att jag förstått hur irriterande jag faktiskt hade betett mig, så hade vi det hur mysigt som helst. Ibland är jag bara för trög. Älskar min pojkvän som alltid får mig att skratta, när jag låter honom förstås♥ Puss på att jag bara har känt sötnosen i ett halvår, när det känns som ett helt liv. Han vet hur jag fungerar, och jag känner densamma angående honom. Den tryggheten, det är det skönaste som finns. Jag har aldrig känt såhär för någon annan förut..♥

2010-08-19
 21:54:01

C C C C CRAZY!

Imorgon blir det skansen med enhet 5 & 6. USCH. Dock ska jag inviga min nya väska :D Wiiiihooo. Godnatt!
2010-08-19
 20:47:58

Mi cariño eres la razón

Denhär låten har jag haft på hjärnan i flera dagar nu. Jonte älskar den(?) och har spelat den nästan varje gång vi ses haha. Förresten är det mest sånt här han lyssnar på ;) Så romantisk är han! Puss på det♥ Lyssna på den, även om ni inte fattar, haha.

Gondwana - Antonia
2010-08-19
 18:30:51

Vet inte riktigt D:

Haj! Hemkommen från centrum, ett par normala svarta jeans, och en väska rikare. Jag har verkligen längtat efter en ny väska, så det var på tiden. Något jag också längtar efter är lördag. För då ska älskling sova hos mig, på vår 5 månaders-dag♥ Sen tänkte jag faktiskt dra med honom på bio också, men det vet han inte om än ;)
Men nu ska jag & Jenny kolla på "Snabba Cash", som hon har hyrt. Efterblivna vi är som inte har sett den, haha. Puss!
2010-08-18
 21:10:39

With you I'm no stranger, I won't suffer anymore

T r ö t t. Det enda jag kan säga. Var i skolan i två timmar, åkte till stan en stund, åkte till älskling. Min trygga hamn♥ Pratade spanska med Ricardo på vägen hem sen haha. Kul kul. Nu tänker jag gå och lägga mig faktiskt, är så jävla trött. Puuwzz
2010-08-17
 22:31:56

Inställning

Imorgon blir det till att möta Linda, vara i skolan i två timmar, och sen träffa älskling tror jag! Saknar honom..
Jag vill verkligen inte börja skolan! Ångest, ångest, ångest. Det gör ju inte saken bättre att jag har bytt enhet, och resten av tjejerna också, till en annan. Och att det har kommit en massa skumma typer i min klass. Jaja, man får väl tänka positivt. Det sista året i dendär skitskolan ska det gå bra. Så det så.
2010-08-17
 17:37:37

Kolla katten!

Min kille alltså ;)♥

Älskareeeeeeeeeeej!
2010-08-17
 17:15:54

Nemo my name forever more

Ursäkta att jag bara försvann sådär, men det blev lite stressigt på slutet. Jag & Jonte har i alla fall varit hos hans pappa, som bor i Gnesta. Det var supermysigt faktiskt♥ Men nu måste jag leta fram lite pennor, lås och grejer till skolan imorgon... *bambambam.....* FYFAN säger jag bara. Jaja. Hejdå så länge!
2010-08-11
 21:51:41

Så obeskrivligt jävla bra



Det jag vill ha kan inte köpas
Inte stjälas, få till låns
Det jag vill ha kan inte ägas
Det är så mycket större än så
Jag kastar pappersplan från höghus
Mot en gnista gömd i snön
Jag måste tro att det kan hända
Jag måste drömma min egen dröm
För du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö

Jag tror vet vad allt går ut på
Jag tror jag äntligen förstår
Att det finns ingen magisk genväg
Ingen rök och inga spår
Och finns ingen enkel lösning
Inget svart och vitt, bara grått.
Man får ta det man blivit given
Och säga "jag älskar det jag fått"
Du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö...♥
2010-08-11
 00:21:48

-.-

ÅH MENSVÄRK... Godnatt!
2010-08-10
 23:53:20

Walking like a one man army

Ny favorit-låt, ett soundtrack från Karate Kid faktiskt! Den gör mig sådär bubbligt glad ;}


John Mayer♥ - Say
2010-08-10
 23:26:15

HAHA

Gammal, men skön som fan xD Garvar alltid när jag kollar på dessa. Får mig att tänka på en gammal, väldigt knasig vän..♥

2010-08-10
 23:24:42

It's a little bit of you in everyone

Heter? Johanna Sara Katarina Erika Söderström
Smeknamn? None
När fyller du år? 8 augusti varje år! ;)
Tycker du om någon just nu? Tycker om en massa!
Du samlar på? Typ ingenting? :P
Gröna eller röda äpplen? Gröna! Älskar dom. Trots att jag är allergisk :P
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma
Vilken tid gick du upp idag? Halv ett typ?
Har du sovit i din egena säng? Nej :)
Har du sovit ensam inatt? Nej, med älskling♥
Har du strumpor på dig?  Naj, haha
Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer ;)
Laddar du ner musik eller filmer från internet? Ja, musiiik!
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Handla upp dirr!
Bär du glasögon eller linser? Nej, perfekt syn :D
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nää
Har du piercing? Nej, men vill!
Har du tatuering? Ne, inte än
Vill du gifta dig? Jaaa :)
Vill du ha barn? Hell yeah!
Solar du ofta? Nä, inte särskilt
Är du bra på att laga mat? HAHA.
Gillar du att dansa? Arå, men jag är inte bra på det :D
Hur vig är du? Lite
Vilken är din favoritglass? Hm.. Piggelin tror jag!
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej.
Är du morgon eller kvällmänniska? Ingen, men hellre kväll i så fall :) 
Vilken ögonfärg har du? Blå/grön/gul
Vilka hårfärger har du haft? Blond, brun, mörkbrun, lila(?), grått, kolafärgat & gult HAHA
Är du beroende av något? Älskling :D♥
Senaste låten du hörde? Kings of Convenience - Me In You
Brukar du bädda sängen?  Verkligen inte! Jonte bäddar min säng ibland haha :D
Vad var det senaste du sa? Godnatt!
Vem kramade du senast? Älskling♥

2010-08-10
 23:16:09

I'll be right beside you dear

Kom hem en halvtimme sent, efter en natt hos älskling♥ Vi gick på nio-bion och såg Karate Kid, den var grym! Jag lyckades även missa munnen när jag skulle äta, haha... Charmigt blåst, det är så min pojkvän beskriver mig. Idag lyckades jag även med att tappa choklad, innanför tröjan... Lyckad tjej!
Annars har Jonte mest fått ta hand om mig, eftersom jag har haft en sån mensvärk. Så mamma - var inte orolig. Han tar hand om mig som ingen annan♥ På alla sätt och vis. Ääälskar dig älskling!
Förresten så ska jag & Jonatan förhopppningsvis, åka till hans pappa på torsdag, och stanna till måndag. Så inget the voice bli det för mig, för jag ska vara på landet, hihi!
2010-08-07
 23:28:38

There's some kind of light at the end

Okej, jag kanske överlever imorgon. Kanske. Saga ska tydligen till vällingby runt lunch, så jag kanske får några presenter ändå :D happyface! Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra under dagen, men vi ska i alla fall äta middag tillsammans sen allihopa, och så ska vi få någon glasstårta av något slag. Jag gillar faktiskt inte vanligt tårta särskilt mycket :P
Det coola är att jag & min "fostermamma" fyller år på samma dag! Jag tror hon fyller 41? Ingen aning haha. Men det är häftigt! Sen kommer väl Hasse svänga förbi och ge mig lite pengar hihi. Men det sugiga är ju att jag inte kan träffa älskling :(♥ Buhu. Men det är väl bra med lite distans ibland. Säger vi. Verkligen inte, men jaja.
Och det är tråkigt att jag inte har några bilder att lägga upp, får väl ta några imorgon. Ska försöka!
Meeeeen nu ska jag nog bara ligga i sängen lite, lyssna på musik. Älskling skulle stanna uppe till kl 00 så att han kunde säga grattis till mig, gullungen♥ Det känns verkligen inte som att jag fyller femton, har varit det hela tiden enligt mig liksom :s Haha. Men heido! Sov så gott!

2010-08-07
 20:36:26

I'll show you the road, that I led you the wrong way on

Känner mig inte på humör just nu! Imorgon fyller jag år ju, men jag har absolut ingenting att göra. Egentligen skulle jag ha träffat älskling, men han är sjuk så det går typ inte. Sen kommer jag inte få några presenter heller, eftersom jag inte har sagt något jag vill ha förrän idag hehe, så allt kommer bli en aning sent.
Annars så var jag i stan idag med Jenny & Saga, det var roligt. Jag köpte faktiskt en tröja, och en annan tröja haha. Så letade vi efter sakere som jag ville ha, så att jag kan få dom :) Ser faktiskt fram emot det, hihi. Meeeeen. Jag saknar älskling :( Jättejättemycket. Jag behöver honom! Känner mig helt emo, haha.. Förhoppningsvis kan någon av mina vänner träffa mig imorgon i alla fall, annars vet jag inte vad jag gör...

2010-08-02
 17:51:15

I'd rather bleed with cuts of love, than live without any scars

Kom precis att tänka på denhär låten. Jag har alltid gillat Pink, hon är tuff. Älskar hennes röst. Och denhär låten är ju så sjukt fin.

2010-08-02
 17:09:05

Plant my lips where your necklace is closed

Hei! Kom ganska nyss hem faktiskt. Det var kolloträff i stan, men det var inte så roligt eftersom det regnade. Hade inte ätit heller så var inte på topp, dock bjöd Kevin mig på en dubbel cheese sen, happyface! Vi drev runt i stan i typ två timmar, sen sällskapade jag & Kevin på tunnelbanan hem. 
Förresten saknar jag älskling grovt mycket :( vi sågs för två dagar sen, men det känns som en evighet. Igår morse var det jättejobbigt att vakna, för när jag vände mig om i sängen så var han inte där.. Kändes skitjobbigt. Inte fick jag sova hos honom idag heller, så vi kan inte ses förrän imorgon. Blä. Blir väl bara hemma resten av dagen då! :/