2010-04-25
 14:26:06

Du finns i varje steg, varje andetag

Jag börjar glida tillbaka till oldschool hiphop och r&b,  så skönt egentligen. Svensk hiphop också, nostalgi till tusen. Och fyfan vad jag vill ha Petters nya album! Jag får väl köpa det då, eftersom jag kan inte hitta det på internet, och jag orkar inte djupdyka.
Ayo - Gudinnor

Petter feat. Magnus Carlson - Gör Min Dag
2010-04-25
 00:37:22

Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts

Kom hem från älskling för lite mer än en timme sen, skönt som fan. Inte att komma hem då, men att träffa honom igen :) Älskar att hela jag fylls med glädje & kärlek när jag ser på sötnosen! Tack för att du finns Jonatan<3
Och, just precis när min hud faktiskt är bra, så käkar jag en massa choklad igen. Inte okej, haha! Men fick ett sånt sug, och plötsligt tog allt slut.. Tjockis man är(a)
Men nu ska jag avsluta min konversation med Leo, trots att jag saknar den festprissen liiite för mycket. Eftersom jag är hur trött som helst nu. Pussen!

2010-04-21
 20:44:37

Gnäll-kärringen

Jag är så trööött... Och imorgon väntar världens jobbigaste skoldag, (nästan). Jag orkar verkligen inte! Får se hur jag känner imorgon, för just nu vill jag helst sova tills sommarlovet..
Sen hjälper det ju inte att min iPod fuckar upp sig, och sen när den väl "vaknar" igen så har den ju laddat ur. iTunes verkar inte heller vilja starta, nu när jag ändå är igång. Dödödöööööööööö
2010-04-19
 19:10:56

Du måste ge dig av, för att vända åter

Jag kom att tänka på denhär låten idag, herregud var länge sen jag lyssnade på den! Jag älskade den när jag var mindre = typ 9/10/11 år. Jag blev alltid så lugn och glad av den, det är faktiskt en väldigt fin låt egentligen. Plus att namnet Amelia är fint :)
Tommy Nilsson - Amelia
Ingen har sagt att alla gillar den ;)
2010-04-18
 21:33:39

You've got your gun to my head

Jag är helt slut! Har tränat oavbrutet i tre timmar nu, så himla jobbigt! Galet skönt också. Imorgon blir det till att träna på ett fristående, till en tävling som vi ska på senare. Taggad! Nu när vi slagit ihop vår grupp med en annan blir det mer påriktigt.
Men nu ska jag sova, är helt döööd. Godnatt!

2010-04-18
 14:30:37

The smell of you in every single dream I dream

Jag vaknade med en helevetes träningsvärk i högra överarmen haha.. Galet hur mycket man tränar utan att tänka på det. Jag kommer säkert få fetaste muskeln på höger sida nu hehe. Bara en person har en aning om vad jag snackar om :P
Jag ska nog bara sitta i solen med mina Cheerios(<3), tills jag har träning på Ekerö i tre timmar. Massor av musik låter också som en bra idé. Hare!
2010-04-18
 11:52:00

Jenny säger:

Ja e en len reka
2010-04-17
 11:23:50

Du slår min verklighet i bitar

Min blogg är väldigt tråkig just nu känner jag, haha. Men har inte så stor lust nu faktiskt. Jag har andra saker att tänka på!
Igår var jag i alla fall med älskling, kändes jätteskönt att träffas igen. Och idag hade jag tänkt åka dit igen. Om Jonatan svarar idag, det vill säga.
Jag diggar verkligen inte vädret alltså! Det är tjockt, och varmt fast ändå kallt. Usch på det, för jag mår inte alls bra av det.
Men nu svarade han, så nu drar jag :) puss!
2010-04-15
 16:51:25

Tihi

Awie, Thor & Jenny sitter här och är så gulliga ;) Jag saknar min älskling supermycket. Jag tror vi ska ses på lördag, om han vill. Jag hoppas verkligen det.. <3

2010-04-14
 21:26:19

And it's more than you'll ever know

Jag älskar när två grymt bra artister gör en "kärlekslåt" tillsammans. Något sådär gulligt som gör lite ont i hjärtat ;) Här är några klockrena duetter sen tidigare.

Usher & Alicia Keys - My Boo

Nelly & Kelly Rowland - Dilemma | Classic

Chris Brown & Jordin Spark - No Air

Justin Timberlake & Beyoncé - Until The End Of Time
2010-04-14
 21:07:15

När idag blir igår, kommer du att älska mig då?

Idag så gick jag & Jenny hem, baklänges(!). Sjukt jobbigt! Plus att jag fick ont i skallen, efter att ha gått in i en lyktstolpe hahaha... Jag är så fail! När jag kom hem så satte jag mig vid datorn & laddade ner en massa R&B, och spelade spel med Jenny haha! Så otroligt kul, vi blir helt hysteriska. Men tillslut så klarade vi alla banor ;)
Nu ska jag återgå till musiken, för älskling verkar inte vara på humör. Puss!
2010-04-12
 21:39:08

My life would be so dark, if you didn't shine so bright

Ååååh, daaaaaaamp. Just nu känns det bara som att allt är emot mig. Nästan allt i alla fall. Inga kläder passar mig längre, och det är något under mitt öga som har svullnat upp, och det gör så jävla ont! Fult som fan också.
Nu ska jag sova.
2010-04-10
 02:01:48

Denhär känslan som jag har, är inte min. Den blev kvar, är den din? Den smakar som du...

Älskade Sverige! Så jäkla skönt att vara hemma igen. Jag blev nästan lite tårögd när vi flög in över Stockholm i mörkret.. Nej, detta är mitt hem. Kommer alltid att vara!
Efter att ha struttat runt ett tag i mitt rum, testat kläder & pratat lite smått med Jonatan & Jonathan(haha), så ska jag nog lägga mig. Imorgon blir det nog till att träffa älskade pojken min. Tihi. Oookej, nu börjar jag bli lite övertrött, så godnatt :)
2010-04-06
 07:30:22

Och i drömmen håller du i min hand

Självklart är det värsta solen nu när jag vaknar, och regn i London. Men whatever, jag ska dit! Förra året hatade jag allt som hade med London att göra efter vår resa, vi får väl se hur det blir denhär gången haha.. Jag minns när vi kom ut från terminalen i Stockholm, och det regnade. Jag ville kyssa regnet, för jag var så lycklig att vara hemma igen ;)
Alla får ha det så bra medan jag befinner mig i ett annat land, även du Jonatan. Och det finns inte en chans att jag kommer hitta en ersättare åt dig under dessa fem dagar, för jag kommer inte leta efter en. Okej?
Ta hand om Sverige åt mig :) puss!
2010-04-05
 16:55:45

Det enda som rört sig här är tiden

Nu ska jag fixa lite, och sen dra mig upp mot vällingby för att möta Farida och Nicole!
Vi ska se på bio, The Bounty Hunter ;)
Självfallet ska jag lyssna på Kent, tills mina öron blöder Joakim Bergs ord.. <3

2010-04-05
 15:41:49

Älskade dig då, men inte längre. Försök att förstå mig om det går

Nu har jag hittat och ladda ner mer än ett tjugotal Kent-låtar från olika B-sidor. Lycka.
2010-04-05
 13:46:30

You're the best thing I never knew I needed

Jag har försökt mig på att lägga till skivomslag till alla album på min iPod.. Jag har kommit till B, och är så trött på det, så man tror att jag skojar. Otrooooligt tråkigt. Jag funderar på att lägga till på datorn istället, och sedan uppdatera på iPoden, men hur fan uppdaterar man? Kan man ens göra det? Annars måste jag lägga till alla låtar igen, och det orkar jag verkligen inte. Eller så låter jag bara det vara grått, och fortsätter klaga haha. Det låter bra!
2010-04-05
 12:38:42

The only thing I'm missing is a black guitar

Jag har inga pengar på mobilen.. Om någon undrar varför jag inte svarar.
2010-04-04
 23:04:13

Ooh, jag önskar att du var här

Nu ska jag sova! Godnatt peeps :D

Kent - Vy Från Ett Luftslott (Pump Jump Up Remix)
2010-04-04
 22:30:42

Jag tror jag aldrig någon gång har trott på att tro

Jag har ätit alldeles för mycket godis idag, känns som att jag ska spy. Jag ska minnas denhär känslan, så kanske jag kan hålla fingrarna borta på ett tag haha... Uäääh. Det enda som är bra med att gå upp i vikt, det är att mina bröst också växer! Hur häftigt som helst, jag som har rätt små bröst naturligt. Men jag ska i alla fall lägga mig när som helst, så att jag kan sova bort min äckliga mage :P
Och om (typ) en dag så åker jag, yey! Ska bli så jävla roligt! Förutom att jag knappt kommer kunna ha någon kontakt med Jonatan + att vi kommer äta ute hela tiden... Usch. Men tiden kommer gå fort där borta, som tur är. Jag längtar fett mycket! Tills lördag också.. <3

2010-04-03
 11:08:29

Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma?

Senare ska jag träffa älskling igen, fast idag måste jag dra tidigt.. Kanske för att jag var två timmar försenad igår, men ändå haha.
Förresten så har Henrik fått en moppe! Grattis till det gubben, efter att du längtat så länge ;)
För övrigt så har jag en Kent-svacka för tillfället, och det tar nog ett (långt) tag innan jag återhämtar mig. Bara så att alla vet. Men nu måste jag öka lite om jag ska bli klar iår. Puss!
2010-04-03
 10:47:17

Stenbrott



Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont

Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...

Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund


Jag är, är jag?
Jag är inte gjord av sten
Vad är farväl, vad är
inte gjort av sten?

Jag ska fatta mig kort
Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont
Jag har skrikit färdigt och bröstkorgen är tom...
Såg du, jag sprack sönder
Kan du få mina armar på plats?
Hallå, hallå
Har du blivit stum?
Var jag verkligen så dum?


Jag är, är jag?
Jag är inte gjord av sten
Vad är farväl, vad är
inte gjort av sten?
2010-04-01
 22:53:40

En nolla i mängden, försummbar och svag


Kent - Kungen Är Död
Joakim Berg får allt att låta så vackert.
2010-04-01
 22:50:14

Ingen rubrik

Jag har inte lyssnat på någon musik idag(!) så jag har ingen text på hjärnan för tillfället. Gaaalet. Jag har varit så trött, så det gör ändå inte så mycket. Om jag inte kan lyssna ordentligt så är det lika bra att låta bli.
Jag somnade på soffan framför tvn, vaknade inte förrän en och en halvtimme senare eller nåt. Jag älskar när man precis har vaknat, och fortfarande är lite "groggy" sådär haha..
Men nu blir det musik, följt av sängen. Imorgon ska jag träffa älskling! <3